Neem contact met mij op

Vermeld altijd mijn contactgegevens in de e-mail. Als je het per post moet versturen, vermeld dan mijn adres. Ik ben erg druk, en ik ben meestal beschikbaar om te praten met het grote publiek tussen 10.00 en 16.00 uur EST.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen met vragen of zorgen, waaronder een van mijn andere projecten. De TrekTek Blog heeft een speciale contactpagina voor vragen. U ook de veelgestelde vragen van de TrekTek Blog lezen. Als u liever een ander e-mailadres gebruikt, u mijn e-mailadres vinden op de contactpagina. Als je opmerkingen of suggesties hebt, neem dan contact met mij op door op de link Contact me opnemen aan de rechterbovenzijde van de pagina te klikken. Als je deze blog wilt delen, klik dan hier. Als je meer wilt zien als dit, help mij en mijn familie om te blijven groeien. We zouden graag een blog als deze te zien, en we moeten in staat zijn om onze kinderen te voorzien van informatie, activiteiten en een manier om te leren over dingen zoals zitkussens en airbags. Als je betrokken wilt zijn bij TrekTek, neem dan contact met ons op.

Ik ben altijd op tijd en ik heb in het bedrijfsleven voor 7 jaar, en ik ben zeer professioneel. Als u een vraag hebt, dan u een reactie of bericht mij op mijn blog of in mijn facebook pagina.

Hier ben ik op de eerste schooldag in de klas van een privéschool. Het gaat prima, maar dit is geen gewone school. Hier ben ik in de school om 7 uur en ik ben een paar minuten te laat. De leraar had net een gesprek over het gedrag van de studenten, en er is veel roddels. Na het gesprek, geeft ze ons een goede herinnering over de regels en om op te staan en te beginnen met studeren. Er wordt veel geroddeld, maar dat vind ik leuk. De andere studenten zijn ook erg aardig en hebben zeer goede manieren en discipline. Het probleem is dat mijn gedrag steeds onbeleefder wordt.

Openingstijden