Carrière

Toen ik klaar was met school wilde ik monteur worden. Vroeger maakte ik auto's voor de lokale buschauffeurs, maar ik besloot in plaats daarvan mijn eigen bedrijf te starten. Ik maakte zitkussens omdat ik moe was van het kopen van goedkope en ze maakten me zo ongemakkelijk dat ik gestopt met rijden. Ik maakte zitplaatsen omdat ik iets comfortabels te rijden nodig in dat ik niet hoefden op stijgen en zitten op warm te blijven. Mijn doel is om je stoel comfortabel te maken in je auto en ik ga je laten zien hoe.

Ik geloof in het helpen van anderen, dus als je een kussen online koopt, moedig ik je aan om het te delen. Ik wil veel zitkussens voor je maken! Het enige wat u hoeft te doen is op de knop "Nu kopen" in de rechterbovenhoek van de productbeschrijving te klikken en u krijgt de mogelijkheid om een aankoop te doen.

Toen ik deze blog in 2013 begon, wist ik niet wat zitkussens waren. Toen ik veel berichten op het internet las over zitkussen begon ik mijn eigen te maken. Maar ik kon niet de beste plek vinden om ze te maken, dus ben ik begonnen vanaf de eerste die ik in 2012 maakte. Maar toen ik mijn ervaring met andere stoelen wilde delen, was ik op zoek naar een geweldige plek om mijn stoelen te verkopen, die op dit moment niet bestonden in Nederland. Dus hier zijn we dan. Ik heb een geweldig team van 3 mensen om me te helpen met mijn shop. Mijn droom is om mijn zitkussen online te verkopen en terug te geven aan de gemeenschap. Ik ben zo blij dat je geïnteresseerd bent om deze prachtige stoelen te kopen! Hartelijk dank. Ik hoop dat je een geweldige tijd het lezen van mijn blog, en als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is voor alle kleine details die gaan in het maken van uw rit of auto comfortabel. Voor mij is comfort belangrijk. Ik heb een achtergrond in engineering en heb jarenlang besteed aan het ontwikkelen van zitkussensystemen. Toen ik besloot om mijn kennis te delen met andere mensen wist ik dat dit de blog waar ik dit kon doen. Dus creëerde ik deze blog, en na 4 jaar ben ik nu een zeer gelukkige eigenaar en bestuurder van een paar voertuigen die ik geniet van het rijden, of rijden in mijn auto. Ik heb ook een blog over mijn persoonlijke leven, en ik ben niet bang om het te delen met jullie.

Ik wil u ook laten weten dat mijn producten op geen enkele manier geassocieerd zijn met Seatco, en dat ik mijn zitkussen niet aan hen heb verkocht, of iets dergelijks, en ik doe geen betaalde reclame op deze site. Ik wil gewoon graag de kennis die ik heb verzameld door de jaren heen te delen en u te helpen uw auto of rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Ik heb dit altijd al willen doen vanwege de verhalen en de ervaring die ik ermee heb gehad. Mijn verhaal met zitkussens is een beetje anders dan de andere, want het gaat niet om de zitkussens, het gaat over de mensen die op hen zitten. Ik besloot om mijn ervaringen te delen, omdat ik echt wilde dat mensen meer weten over dit onderwerp.

Voordat ik begon, dacht ik dat ik een zeer solide achtergrond had in zitkussens, maar ik had het mis. Na het proberen van het op, moest ik mijn feiten te controleren, omdat mijn "ervaring" was niet accuraat of relevant genoeg voor u om een definitieve conclusie te maken. Ik was er echter vrij zeker van dat mijn "ervaring" juist was. Dit is een lang en triest verhaal, maar ik zal proberen om het kort te houden. De waarheid is, ik kreeg in dit met mijn moeder, die is dezelfde leeftijd als ik nu ben en de oudste in onze familie. Ik had al de ervaring van het kopen van een "dummy" stoel voor mijn zus om op te slapen, maar toen gingen we terug naar het huis van mijn moeder in Duitsland voor de kerstvakantie.